Asverstrooiing als asbestemming
i.o.v. Crematoria en Particulieren


Strooi uit mijn as voor alle winden,
dat wat mijn lichaam was de weg kan vinden
naar alles wat het eens beminde,
naar wolk en zee, en zich daarmee verbinden.
het bedrijf
Asverstrooiing te land, ter zee en in de lucht boven zee

U kunt bij ons terecht voor verstrooiingen op het land, boven water en vanuit de lucht. As verstrooien met of zonder familie per schip of vliegtuig op en boven zee vanuit meer dan 30 havens en of vliegvelden op oneindig veel asbestemmingen in binnen- en buitenland. Zelfs een echt zeemansgraf, waarbij het lichaam op volle zee overboord wordt gezet, behoort tot de mogelijkheden.  

~Aqua-Omega Asverstrooiing

U kunt bij ons terecht voor verstrooiingen op het land, boven water en vanuit de lucht. As verstrooien met of zonder familie, per schip of vliegtuig op en boven zee vanuit meer dan 30 havens en vliegvelden op oneindig veel asbestemmingen in binnen- en buitenland. Zelfs een echt zeemansgraf, waarbij het lichaam op volle zee overboord wordt gezet, behoort tot de mogelijkheden.

Door
oude maritieme tradities die bij een zeebegrafenis van kracht waren in ere te houden, maken wij van elke verstrooiing een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid. Dagelijks voeren wij asverstrooiingen uit per boot of vliegtuig met of zonder families. Dit gebeurt in opdracht van de crematoria, uitvaartondernemers en rechtstreeks op aanvraag van familie.
 
U kunt ons de as ook laten verstrooien op een bijzondere locatie waar wellicht speciale, persoonlijke herinneringen liggen. Dit kan in Nederland zijn, maar ook elders in Europa of een ander werelddeel; een geboorteplaats, een vakantieland, een rivier, berg, bos, of oceaan, het Amazonegebied of gewoon op zijn of haar dierbare plaatsje in uw omgeving.
 
In afwachting van de definitieve asbestemming wordt de as minimaal vier weken na een crematie bewaard in de zogeheten algemene nis van het crematorium. Dit geeft u rustig de gelegenheid om te overwegen welke asbestemming voor uw gevoel de mooiste en meest passende is.

In 2010 is er een film gemaakt over ~Aqua Omega-asverstrooiing door uitvaart.tv. Hier ziet u een asverstrooiing per schip op de Noordzee of een verstrooiing van de as boven zee, vanuit de lucht, per vliegtuig. Ook worden de mogelijkheden getoond van een asbijzetting met een zee-urn of verstrooien vanuit een strooi-urn. Klik hier voor de film.

 
Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of advies over asverstrooiing. Wij staan u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord. 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 023 542 41 94 en 06 55 841 880, of per email: info@asverstrooiing.nl.

Met vriendelijke groet,~Aqua-Omega
Sebastiaan Smit


Für Deutsch bitte hier klicken

Wij zijn aangesloten bij uitvaart-haarlem

Wij ondersteunen de Stichting Centrum voor Uitvaartinformatie