Asverstrooiing als asbestemming
i.o.v. Crematoria en Particulieren


Strooi uit mijn as voor alle winden,
dat wat mijn lichaam was de weg kan vinden
naar alles wat het eens beminde,
naar wolk en zee, en zich daarmee verbinden.
actueel
27  dec.  2014  ASVERSTROOIING PER SCHIP OP DE NOORDZEE VANUIT IJMUIDEN 27 DECEMBER 2014

Vandaag wordt voor onderstaande crematoria op respectvolle wijze de as per schip op zee vanuit de haven IJmuiden op zee verstrooid 
Asverstrooiing per schip op de Noordzee vanuit IJmuiden
Vertrek staat gepland om 10:30 uur vanuit de Vissershaven IJmuiden.
Ligplaats schip: Trawlerkade tegenover nummer 28.


m.s. Zeemeeuw voormalig schip van het Nederlands Loodwezen klik hier voor meer informatie

U kunt deze vaart op diverse manieren volgen via internet, "uitzwaaien"of indien gewenst persoonlijk kennis maken met de uitvaartleider(s) van Aqua-Omega. Vertrek vindt plaats vanaf de Trawlerkade tegenover nr. 28. U kunt hier ook bloemen meegeven als bloemengroet. Deze worden dan na de asverstrooiing aan de zee meegegeven. 
Vanaf de Kop van de Haven kunt u het schip voorbij zien varen en vanaf de pier bij de monding van de haven kunt u het schip naar open zee zien varen.
 
U kunt onze vaarroute hier live volgen. Klik hier.

  
Na de verstrooiingen wordt er als afscheid een ronde om de locatie van verstrooien gevaren. De bloemen geven symbolisch deze plaats aan. Na het voltooien van deze ronde wordt het schip stil gelegd en ter afscheid drie maal op de scheepshoorn geblazen. De vlag wordt in de top van de mast gehesen en het schip zal terugkeren naar de haven.
  
Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag in maart. 

Blijf niet met vragen zitten. Neem gerust contact met ons op.
U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet
~Aqua - Omega

Sebastiaan Smit


Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar.

Hierop staat o.a. de naam van de overledene en plaats van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,00 over op rek. 
IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.
  
 ==========================================================================================
Crematorium Westgaarde Amsterdam – Bouwens te Uithoorn - De Nieuwe Ooster Amsterdam - Zaanstad te Zaandam - Hoorn te Hoorn - Purmerend te Purmerend – Haarlem te Haarlem - Driehuis Westerveld (Velsen) – De Nieuwe Noorder- Waerdse Landen te Heerhugowaard-alsmede enkele door particulieren aangeboden as en van buitenlandse crematoria afkomstige as.
======================================================================================alle berichten