Asverstrooiing als asbestemming
i.o.v. Crematoria en Particulieren


Strooi uit mijn as voor alle winden,
dat wat mijn lichaam was de weg kan vinden
naar alles wat het eens beminde,
naar wolk en zee, en zich daarmee verbinden.
berichten
5okt.2015
ASVERSTROOIING OP DE WADDENZEE VANUIT LAUWERSOOG 5 OKTOBER 2015
Vandaag wordt voor onderstaande crematoria en uitvaartondernemers op respectvolle wijze de as per schip vanuit Lauwersoog op de Waddenzee verstrooid.
Asverstrooiing met een historische reddingsboot op de Waddenzee vanuit Lauwersoog

Vertrek ca. 16:30 uur vanuit de veerhaven van Lauwersoog                    m.s. Suzanna

Hieronder kunt u de vaart in beeld live door middel van streaming video volgen.

Beste nabestaanden, hoezeer wij ook ons best doen, de techniek kan ons op zee altijd in de steek laten. Wij doen er alles aan om het kanaal open te houden. Er kan echter altijd iets mis gaan. Aqua-Omega accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor het wegvallen van de verbinding.

Attentie:
Als de verbinding van deel 1 wegvalt kunt u bij deel 2 verder kijken


'Uitzwaaien' en kennismaken met de uitvaartbegeleiders van ~Aqua-Omega kan in de Veerhaven. U kunt hier eventueel ook bloemen meegeven als bloemengroet. Als u dit graag wilt neem dan contact met ons op via 06 55 841 880.
 
Na de verstrooiingen wordt er als laatste groet een ronde om de locatie van verstrooien gevaren en drie maal op de mist hoorn geblazen, alvorens terug te keren naar de haven.

Van deze asverstrooiing wordt een vaarroute en video opgenomen. U kunt deze route en film na de vaart op deze website bekijken.

Bij stormachtige weersverwachting kunt u betreffende wel of geen doorgang de dag vooraf deze website bij actuele berichten raadplegen. Bij niet vaarbare weersomstandigheden wordt de vaart doorgeschoven naar een andere dag. Dit wordt gecomuniceerd via deze website.

Officiële Verklaring met Maritieme kaart

Van deze verstrooiing is een officiële Verklaring met Maritieme kaart verkrijgbaar. Hierop staat o.a. de naam van de overledene, geografische positie en tijd van verstrooiing aangegeven.

Wilt u hiervan ook een exemplaar ontvangen, geef dan per e-mail de naam van de overledene zoals u deze op de verklaring afgedrukt wilt zien, de naam van het crematorium waar de crematie heeft plaatsgevonden, het crematienummer, uw naam-adres-woonplaatsgegevens en voor eventuele vragen uw telefoonnummer door.
Maak € 18,50 over op rek. IBAN NL49ABNA0479765073 t.n.v. ~Aqua-Omega onder vermelding van naam en crematienummer van de overledene. U krijgt de verklaring ter nagedachtenis z.s.m. thuisgestuurd.
 
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. U bereikt ons op 023 542 41 94.

Met vriendelijke groet

~Aqua - Omega

Sebastiaan Smit

==============================================================================================
Wâldhôf Drachten - Cereshof Stadskanaal  – Algemeen Belang – Van der Zwaag Heerenveen- Crematorium Haarlem
======================================================================================Alle berichten