Asverstrooiing als asbestemming
i.o.v. Crematoria en Particulieren


Strooi uit mijn as voor alle winden,
dat wat mijn lichaam was de weg kan vinden
naar alles wat het eens beminde,
naar wolk en zee, en zich daarmee verbinden.
actueel
Indien u ook een bericht in het gastenboek wil schrijven, klik dan hier
Door : P.G.Heijblom

Uw medewerking aan de asverstrooiing op de Nieuwe Maas te Rotterdam heeft onze verwachtingen overtroffen. Ook alle leden van mijn familie waren vol lof over Uw organisatie. In voorkomende gevallen kunt U op onze aanbeveling rekenen. Nogmaals, onze welgemeende dank.

Piet Heijblom, Deurne

 
Door :
3 mei 2015

'Wij hebben de asverstrooiing, namens Aqua Omega verzorgd door de heer Sebastiaan Smit, van onze man, (schoon-) vader en broer over de rivier de Ijssel in de buurt van zijn favoriete zwemplek van vroeger als indrukwekkend ervaren. Het was een erg mooie ceremonie met veel persoonlijke aandacht. Daarbij integer en professioneel georganiseerd. We hadden ons geen beter en mooier afscheid kunnen wensen.

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis, maar Aqua Omega verzorgt de asverstrooiing over het water op een prachtige manier. Namens mijn familie en mijzelf, zeer oprechte dank daarvoor. '

Familie Bijsterbosch
 
Door : Rob+hendriks
Beste heer Smit . Op 16mei  2015 hebben wij onze dierbare Maud Hendriks- Thiemann  voor de kust van Scheveningen mogen verstrooien . bij deze zeer mooie ceremonie werden wij begeleid door de heer J.Bassant  die ons zeer waardig en vriendelijk  door deze moeilijke dag heen hielp ,dank hier voor  namens de hele familie. Ook de heer Smit hartelijk dank voor Uw betrokkenheid bij de organisatie van deze dag . Het was helaas de tweede maal op exact! 10 jaar plus een maand maar het was top. groeten. Rob Hendriks 
 
Door : Ank+Ligtvoet

Beste Sebastiaan,

ik wilde je nog even laten weten dat we met een fijne herinnering terugdenken aan de asverstrooiing op zee. Je hebt dat moment voor ons heel persoonlijk gemaakt. Jouw integere houding en de waardigheid van de plechtigheid maakten dat alles klopte. Compliment voor de wijze waarop je alles regelt en vooral hoe je met ouderen omgaat. Voor mijn moeder en voor ons was de asverstrooiing een mooie afsluiting van een nare periode.

 
Bedankt!

 
Door :

Den Helder 24 april 2015


“ Op een paar kleine briefjes vond ik enkele jaren geleden bij de ontruiming van haar huis de uitvaartwensen van mijn dementerende nicht, onlangs overleden, waaronder de verstrooiing  van haar as per vliegtuig.

Jammer dat ik haar niet meer heb kunnen laten weten dat ik dat zelf zou doen en vooral ook wáár.

Dat was namelijk (rondom) Texel, mijn geboortegrond, maar ook een plek waar zij jarenlang graag met haar moeder en zus met vakantie kwam.

 

Het rondje Texel dat ik met mijn zoon hiertoe in de 4 pers. Cesna van Aqua-Omega maakte was enerverend door wat we zagen, maar ook zeer ingetogen toen we boven Waddenzee en Noordzee  de as uitstrooiden en als groet een rondje boven de plek maakten.

En ik weet haast zeker dat dit volledig instemde was met haar wens en wellicht meer dan dat.”

 

Dick Smit
 
Door : Jel+Siereveld

Vlissingen 15 april 2015

Een bijzondere ervaring!. Het mooie weer speelde waarschijnlijk mee maar alles klopte.  De sleepboot, de verzorging en begeleiding tijdens het verstrooien, de scheepsbel, de vlag halfstok.  In een  mooie urn werd het as verstrooid  van mijn moeder op zee samen met de rozenblaadjes. Precies zoals mijn moeder het wilde.  Eenvoudig, integer en daardoor groots. Het geeft een goed gevoel dat mijn moeder thuis is.

 
Door :
Enkhuizen 29.03.2015


Beste Sebastiaan,

Jullie motto is: "Waardige Asverstrooing" en ik moet zeggen, "Waardig" verliep alles ook gisteren.

Wij waren alle vijf zeer onder de indruk van de de hele gang van zaken. De kajuit was heel comfortabel.De schipper was ervaren, legde alles duidelijk uit, gaf ons voldoende privacy, serveerde onze meegebrachte hapjes keurig op kleine bordjes, en zorgde voor goede glazen voor de champagne.

De ceremonie van het laten zakken van de zee-urn in het water was eveneens erg stijlvol. Kortom: Iedereen die het maar horen wil, kan ik dit van harte aanbevelen.

Dit wilde ik je toch graag even laten weten.

Vriendelijke groet, Letty

 
Door : monique+miseroy-valkenburg

22.03.2015

Sebastiaan,
Afgelopen zondag heb ik samen met mijn moeder en familie de as van mijn vader verstrooid op zee. De wijze waarop dit ging ,de mooie woorden van jou Sebastiaan,,de bel,de hoorn, zeer respectvol en waardig. De verstrooiing heeft voor mij heel veel betekenis gegeven en ik wil je hierbij bedanken, ook namens mijn moeder. Ik heb het verlies van mijn vader af kunnen ronden. Mijn vader is nu op een plekje waar hij altijd graag kwam. Als ik nu naar Scheveningen ga weet ik dat hij daar ook is.
Deze herinnering zal altijd in mijn hart blijven.

Nogmaals dankjewel Sebastiaan.

Met vriendelijke groet Monique Miseroy-Valkenburg

 
Door : Hans+&+ingrid

7 maart 2015

Lieve Sebas,

gisteren hebben wij met jou ter nagedachtenis aan mijn vader/schoonvader een herinneringsvlucht gemaakt vanaf Lelystad naar Utrecht, westerkade, en vervolgens naar Austerlitz naar de Utrechtse heuvelrug.
Boven de utrechtse heuvelrug hebben wij symbolisch bloemblaadjes gestrooid en tijdens het vliegen naar zijn favoriete muziek geluisterd.
De mooie woorden die jij tot ons sprak maar ook de persoonlijke woorden tot mijn vader/schoonvader hebben ons diep geraakt.
Alles was prachtig, het mooie weer, het vliegen, de muziek, de gesproken woorden maar vooral de manier waarop jij alles zo met liefde doet. Je bent 500% connected met je bedrijf die dit jaar 20 jaar bestaat! De herinneringsvlucht was gisteren ook voor jou een primeur maar heeft bij ons een diepe indruk en vooral mooie herinnering achtergelaten ter nagedachtenis aan onze lieve pappa.

Liefs hans & ingrid

 
Door :
27.12.2014

Bedankt voor de foto impressie van de asverstrooiing van 27-12-2014.

Mijn moeder werd deze dag uitgestrooid.

Ondanks het slechte koude weer stonden wij op de kop van het havenhoofd. 

Er is vanaf de boot nog naar ons gezwaaid. 

Veel respect voor de Heer in het pak, hij moet het niet gemakkelijk hebben gehad tijdens deze vaart.

Voor ons betekende dit een waardige afscheid van onze moeder, schoonmoeder, oma en echtgenoot.

De foto's geven ons een prettig en tevreden gevoel over deze verstrooiing en we hebben al diverse keren gekeken. 

Bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groeten,
Edith

 

Bericht 11 tot 20 van 137 berichten

Eerste Vorige Volgende Laatste