Asverstrooiing als asbestemming
i.o.v. Crematoria en Particulieren


Strooi uit mijn as voor alle winden,
dat wat mijn lichaam was de weg kan vinden
naar alles wat het eens beminde,
naar wolk en zee, en zich daarmee verbinden.
actueel
Indien u ook een bericht in het gastenboek wil schrijven, klik dan hier
Door :
27.12.2014

Beste heer Smit,

Wij hebben elkaar intmoet vandaag bij het uitstrooien van onze moeder.
U heeft het voor ons persoonlijk gemaakt en dat was heel fijn.
Dank daarvoor. Vriendelijke groet, J&C
 
Door :
Amsterdam, 8 november 2014


Beste mensen van Aqua Omega,

Dat ik de wens van mijn zoon om gecremeerd te worden na 20 jaar kon uitvoeren was heel bijzonder.  U heeft daar een extra dimensie aan toegevoegd. Ik stond op het strand voor hotel Bouwes en ik had een rode tas bij me. Het vliegtuig aan te zien komen waar hij op dat moment in zat was voor mij heel aangrijpend. U vloog bijna recht over mij heen. En de zee voor me. Ik had het niet mooier kunnen bedenken. Ik wil U bedanken voor Uw geduld elke keer mijn telefoontjes aan te horen en alle moeite die U heeft gedaan om het moment voor mij zo mooi mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet

Rita

 
Door : G.+Ketner
10 oktober 2014

De laatste wens van ex zeeman, onze broer, oom en vriend was om zijn as te verstrooien op zee, daar waar hij zijn gelukkigste jaren beleefde. Deze wens is met behulp van Aqua-Omega op een prachtige en waardige wijze tot uitvoer gebracht. Dankzij hun inspanning kunnen wij terugkijken op een mooie middag, een plechtige ceremonie en met voldoening een tijdvak afsluiten
 
Door :
Enkhuizen, 2 oktober 2014

Beste Jan,

Pijn in het hart was het bij ons niet, je zult dat vast en zeker wel anders mee maken op je schip! voor ons was het een definitief afscheid nemen en het opvolging van de wens van onze buren /vrienden op de wijze zoals gebeurd is vandaag.

Het was een goede dag en ik mag wel zeggen dat je daar voor een groot deel aan debet bent.
Naast dat we een mooi afscheid hebben kunnen nemen ,hebben we mogen genieten van je prachtige schip en je liefde voor haar, werkelijk een intiem genot!
We danken je voor de wijze waarop je om bent gegaan met het respect en onze gevoelens jegens onze vrienden , we danken je er ook  voor dat je heel goed hebt aan gevoeld hoe wij
ook  het relatieve zien van het gebeuren, hoe je daarop in speelt en ons laten genieten van je mooie schip en de prachtige tocht ! Ik mag wel zeggen dat je daar zeer geschikt voor bent, en dank daar voor! De wijze waarop je aanvoelt met welke mensen en welke omstandigheden je te maken hebt maken het geheel zoals het respect doet aan onze vrienden en onszelf!
Daarnaast dank voor de mooie tocht en de informatie die je ons gegeven hebt!

We komen je vast nog eens tegen ,

Jan, Dank!

Joop en Inez Weustink
 
Door : Rex+Couzijn

15 augustus 2014

Voor mijn zusjes Liesbeth en Queenie, onze partners en onze kinderen was de verstrooiing van de as van onze beide ouders voor de kust van Breskens op 15 augustus jl. een bijzonder, waardig maar natuurlijk ook emotioneel moment. Het was voor ons des te bijzonder omdat Kees, onze schipper, met zoveel empathie en betrokkenheid ons heeft geholpen bij het afstand doen van het allerlaatste wat nog tastbaar was van onze ouders. Met name het symbool van "het wisselen van de wacht" d.w.z. het tweemaal de scheepsbel luiden, maakte op ons ongelooflijk grote indruk. Dit afscheid was immers ook echt een "wisselen van de wacht". Na al die jaren van twijfelen over de wijze waarop we onze ouders met respect "los" konden laten, was dit afscheid de enige juiste manier. Namens mijn zusjes, onze partners en de kleinkinderen die bij dit afscheid aanwezig waren daarom ook onze oprechte en vooral hartelijke dank voor deze prachtige "uit vaart"! Rex Couzijn

 
Door :
14 september 2014

Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en goede verzorging die wij gekregen hebben tijdens de vaart met uw uitvaart en verstrooing van mijn echtgenoot. Wij hebben het zeer op prijs gesteld hoe ingetogen en goed dit verzorgd was .
Mijn dank aan u  Het was zeer gedenkwaardig uitgevoerd.

Hartelijke groet  M Minderman v d Kleij

 
Door :
10 oktober 2014

Beste Sebastiaan

 

Vandaag hebben we onder jouw begeleiding de as van mijn Moeder op de grens van de Noordzee/Waddenzee uitgestrooid, de plechtigheid doorweven met oude nautische gebruiken waarvan wij het bestaan niet meer wisten, maar zeer prettig was deze kennis weer tot ons te nemen, een plechtigheid die wij als zeer prettig en indrukwekkend hebben ervaren, een plechtigheid waarmee wij haar laatste wens hebben uitgevoerd en daarmee een fase hebben afgesloten.

 

Veel dank

 

A.G.M.Vugts

 
Door :
23 september 2014

Beste Sebastiaan,

 

Het was dinsdag een mooi, waardige asverstrooiing van de as van onze tante Marie in zee. Zij zou heel tevreden zijn, dat weet ik zeker.

Wij waren alle vier onder de indruk hoe mooi het was. Dat blijft nog “bij je “ ik denk er steeds aan terug.

Het was een mooi geheel, het weer, de boot, de woorden, de stilte, het drankje, de rozen, de zeeurn, heel mooi.

Ik wil je nogmaals namens ons alle vier hiervoor heel erg bedanken.

 

Hartelijke groeten,

 

Afra Keuning, Pieter Grolman

 
Door :
31 augustus 2014


'Beste Sebastiaan,

Verstrooiing op zee is voor ons als gezin een zeer bijzondere ervaring geweest.
Op deze wijze hebben wij gelegenheid gehad om mijn ouders door bijzetting in zee weer te 'verenigen', waarna ze samen hun reis om de wereld kunnen vervolgen.
Symbolisch heel mooi en zeer fijn begeleid door Aqua Omega. De mooie uitstraling van het oude schip de M.S. Estrella en het eerbetoon was ook indrukwekkend.
Hartelijk dank voor alles!

Hartelijke groeten,
Familie van Voorst tot Voorst - Dordrecht'
-----


 
Door :
23 augustus 2014

Tav. Dhr.Sebastiaan.

De laatste wens van mijn moeder uitvoerend om haar stoffelijke resten over zee uit te strooien is met op 23 Aug. uitgevoerd.

Het is een emotioneel moment om afschijt te moeten nemen, maar om samen met je familie op zo’n mooie dag en met zo’n mooie ceremonie en zulke begeleiding  afschijt te kunnen nemen, maakt het meer dan memorabel. 

Ik dank U allen hartelijk deze dag zo mooi gemaakt te hebben. 

U vriendelijk groetend, 

N.J. van Westering.

 

Bericht 21 tot 30 van 137 berichten

Eerste Vorige Volgende Laatste