Asverstrooiing als asbestemming
i.o.v. Crematoria en Particulieren


Strooi uit mijn as voor alle winden,
dat wat mijn lichaam was de weg kan vinden
naar alles wat het eens beminde,
naar wolk en zee, en zich daarmee verbinden.
actueel
Scheveningen

Asverstrooiing op de Noordzee vanuit Scheveningen

Scheveningen is voor de Randstad en een groot deel van Nederland redelijk centraal gelegen. Hiermee is Scheveningen tot een goed geoutilleerde 'thuishaven' geworden. Daardoor is het ook de meest gebruikte en voordeligste mogelijkheid.

~Aqua-Omega Asverstrooiing verzorgt asverstrooiingen op de Noordzee. As verstrooien met een schip voor de kust van Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk, of Katwijk. As verstrooien alleen met uw eigen familie of asverstrooiing met meer families tijdens één van de 12
Opstapvaarten.

Door het gebruik van oude maritieme tradities, die bij een zeebegrafenis van kracht waren, maakt Aqua-Omega van elke verstrooiing een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid.

Geschikt voor gezelschappen tot 35 personen

Statig nostalgisch oud schip uit vervlogen tijden. Oude grandeur, plechtig en statig. Een bijzondere belevenis. Ruime binnen- en buitenaccomodatie, geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. U vaart tijdens deze plechtigheid alleen met uw familie en de bemanning.

 
Tarieven, duur vaart ongeveer 1 uur 10 minuten, rechtuit tot 3,5 kilometer uit de kust
€ 398,00 vaart op weekdagen 
€   60,00 toeslag weekend en feestdagen 
€ 125,00 toeslag per half uur vaartverlenging. Kijkduin of Katwijk kosten bijvoorbeeld 1 uur extra.


U kunt ook gebruikmaken van onze uitvaartbegeleiding.Wat doet de uitvaartleider?
De uitvaartleider draagt zorg voor de ontvangst van de familie aan boord, zorgt voor een nette opstelplaats voor de urn of askoker, en het leiden van de plechtigheid (inleidend woord, gelegenheid voor andere sprekers, moment van stilte, slotwoord). De verstrooiing wordt naar keus door de uitvaartleider of de familie verricht. De uitvaartleider draagt ook zorg voor het afspelen van uw muziek op CD of MP3, bijvoorbeeld tijdens het verstrooien van de as of het wegdrijven van de bloemen.


Tarieven
€    75,00 toeslag uitvaartleider weekdagen
€    85,00 toeslag uitvaartleider weekend en feestdagen


Maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop van de asverstrooiingsvaart een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop is een zeekaart afgedrukt en staan de positie, de naam van het schip, de datum en het tijdstip van asverstrooien vermeld. Dit document ontvangt u samen met de rekening per post.

€ 18.50 maritieme verklaring
€ 10,00 voor elk volgend exemplaar

Asverstrooiing per schip op zee tijdens een Opstapvaart


70,00 per persoon. Kinderen onder de 16 jaar gratis

Hierbij gaan verscheidene families op zelfde vaart mee, onder leiding van een uitvaartleider. Deze vaarten worden uitgevoerd op vastgestelde data en vertrektijden, en alleen bij voldoende deelname. Hieronder vindt u de vaardagen van de Opstapvaarten. Meldt u tijdig aan via email,
info@asverstrooiing.nl of telefonisch via 06 55 841 880 of 023 542 41 940.

Klikt u hier voor meer informatie en data
titel
actueel Emmerich Lobith Ijsselmeer Zwolle Deventer Zutphen Emmerich Lobith Haarlem Utrecht Rotterdam Wessem Hoorn lijn